Välj en sida

ECLIPSE BIOFARMAB
- KVALITETSPRODUKTER FÖR HÄSTAR SEDAN 1983

MARKNADSLEDANDE I SKANDINAVIEN

Med hästen i ständig fokus har Eclipse Biofarmab i över 35 år utvecklat och producerat fodertillskott och hästvårdsprodukter till såväl proffs som amatörer.

1997 blev Eclipse Biofarmab godkänd som första utländska leverantör till anrika The Hong Kong Jockey Club, vilket vi är oerhört stolta över.

Eclipse Biofarmab kan i dag stoltsera med att vara marknadsledande i Skandinavien inom fodertillskott.
Våra produkter är vida omtalade för att hålla mycket hög kvalitet och levereras till fler än 20 länder. Galopp- och travbanor över hela världen använder sig idag av våra produkter – vilket är ett särdeles gott betyg tycker vi.

{

Vi strävar alltid efter så lite tillsatser som möjligt i våra produkter och tillsätter socker, endast där det är nödvändigt.

VÅRA PRODUKTER ÄR UNIKA

Våra fabriker i Hishult hyser något så ovanligt som ett eget välutrustat laboratorium. Här ansvarar vår doktor (Filosofie Licenciat i Biokemi och Mikrobiologi) för vår utveckling och tillverkning tillsammans med våra kopplade specialistveterinärer, fysioterapeut samt hovslagare.

För att kvalitetssäkra och utveckla produkter av absolut toppkvalitet till en kräsen och medveten målgrupp, arbetar vi noggrant med kontrollpunkter genom hela processen. Vi har livsmedelsgodkända lokaler och arbetar både med kvalitet och miljö genom ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015 samt HACCP. Vi är noga med att ha full spårbarhet och arbetar nästan uteslutande med europeiska leverantörer.

För att bibehålla våra högt ställda krav och för att DU ska känna dig trygg, skickar vi regelbundet våra produkter till externa ackrediterade laboratorium för analys. – självklart med bästa testresultat.

Vårt löfte – att erbjuda ett högkvalitativt sortiment av hästvårdsprodukter och fodertillskott – inget vi gör avkall på!

FRAMGÅNGSFAKTORER

Djupgående kunskap, omfattande tester och stor noggrannhet läggs vid valet av våra ingredienser. I tillverkningen använder vi bara de bästa råvarorna, ofta av livsmedelskvalitet. Många av våra produkter består av ytterst känsliga färskvaror som måste skyddas mot ljus och luft, vilket ställer mycket höga krav på såväl tillverkningsprocessen, förpackningen som förvaringen.

För att lyckas med alla delar i produktionskedjan är branschkunnig och erfaren personal en mycket viktig förutsättning – vi kan konstatera att resultaten visar att vi har dessa framgångsfaktorer.

UTVECKLING

Vår kunniga personal med över 35 års nära samarbete med proffs såväl som amatörer, använder dagligen våra produkter.
Samarbetet är utgångspunkten för vår lyckade produktutveckling. Ett exempel på en stor produktframgång under 2000-talet är glucosaminprodukten; BioGlucomin.

Något vi tycker är viktigt att veta, är att alla våra produkter är märkta med BSD. Det betyder att som ansluten tillverkare följer vi uppsatta krav och riktlinjer i Sverige. Vår omfattande export (20 länder) ställer även andra krav, därför är vi också anslutna till fler kontrollorgan och kvalitetssäkrande organisationer, ex; BETA.

Produkter som berörs av tävlingskarens är tydligt märkta med 48- eller 96-timmarslogo.
Notera att olika länder har olika regler gällande tävlingskarens!

Det ISO-certifierade hästvårdsföretaget

ÄGARE

Varumärket Eclipse Biofarmab ägs sedan juli 2014 av Willab AB.
Willabs mål är att alltid ligga steget före när det gäller utveckling och framtagning av nya högkvalitativa produkter.
Läs mer på www.willab.se

6 PRODUKTGRUPPER

För att underlätta för dig som användare har vi delat upp vår produktportfölj i fyra produktgrupper för häst, en för hund och katt och en som är anpassad för fjäderfä. Klicka på respektive grupp för att komma vidare.

Kvalitetsprodukter utöver det vanliga.