Kvalitetsprodukter för hästar sedan 1983

Om oss

omoss_labb
omoss_tillverkning

Bakgrund

Eclipse Biofarmab grundades 1983 av Lars och Maj-Lis Jeppsson. Redan från starten satsades det på väl genomtänkta och utprovade produkter av högsta kvalitet framsprungna ur behovet hos den aktiva i hästsporten.

Grundarna hade lång och mycket gedigen erfarenhet från hästsportens olika discipliner och redan tidigt tog de hjälp av veterinärer och farmakologisk expertis för att uppnå de högt ställda kraven och för att utveckla nya produkter. Idag tillverkar Eclipse Biofarmab ett stort antal produkter. En av 2000-talets stora framgångar är glucosaminprodukten BioGlucomin.

BioGlucomin är ett näringstillskott för bland andra hårt tränande och tävlande hästar och innehåller högkoncentrerat glukosamin, inulin och oligofructose för häst. BioGlucomin tillverkas i Sverige av förstklassiga råvaror av livsmedelskvalitet.

Ägare

Eclipse Biofarmab ägs sedan juli 2014 av Willab AB. Företagets mål är att alltid ligga steget före när det gäller utveckling och framtagning av nya produkter. Vi följer nogsamt utvecklingen för att tillgodose marknaden det den efterfrågar.

Tillverkning

I fabriken i Hishult tillverkas och förpackas en rad produkter, här finns också företagets laboratorium. Många produkter består av känsliga färskvaror som måste skyddas väl mot ljus och luft vilket ställer mycket höga krav på såväl tillverkningsprocessen som förpackningar.

Kvalitet

Eclipse Biofarmab erbjuder ett högkvalitativt sortiment av hästvårdprodukter och fodertillskott tillverkade i Sverige i ISO-certifierad miljö. I tillverkningsprocessen används bara de bästa råvarorna av livsmedelskvalitet.
Se vår KM-policy

Utveckling

Med eget laboratorium, egen doktor (filosofie licentiat i biokemi) och i övrigt mycket branschkunnig personal och i nära samarbete med aktiva inom hästsporten står Eclipse Biofarmab alltid i framkant när det gäller produktutveckling.

Branschorganisationen Svenska Djurprodukter

Eclipse Biofarmab är ansluten till BSD vilket innebär att vi som tillverkare följer speciella regler och riktlinjer för märkning av våra produkter. Eclipse Biofarmab tar tävlingskarens på största allvar. Du kan därför, som användare alltid känna dig trygg med att Eclipse Biofarmabs produkter är tydligt märkta med 96 tim-logo på berörda produkter.

Top