Välj en sida

VÅRA SPONSORRYTTARE

Att aktivt sponsra verksamma inom hästsport är viktigt för Eclipse Biofarmab. Samarbetet med våra ryttare och kuskar, både proffs och amatörer, innebär att de använder våra produkter i sitt dagliga arbete och vi får i vår tur ta del av deras synpunkter som är värdefulla för oss i vårt utvecklingsarbete. Vi är mycket stolta och glada över samarbetet med alla våra ryttare – de gör ett fantastiskt arbete.

MARIA GRETZER

Maria Gretzer är en av de mest rutinerade ryttarna vi har i landet. Hon red i landslaget i närmare 20 år och hann med tre OS med 6:e placeringen i Barcelona som främsta resultat. 2005-2010 arbetade Maria som förbundskapten för svenska hopplandslaget. Numera är Marias huvudsyssla att träna och utbilda både ryttare och andra tränare. Hennes ridande elever är nästan uteslutande professionella ryttare och unghästutbildare. Fyra gånger om året håller hon träningar i Danmark på Fyrklöverns Springakademi. Och rider gör Maria naturligtvis också! Ca 6 hästar om dagen brukar det bli. Störst framgång under senare år har hon haft med Fecybelle som vann 6-årsfinalen i Falsterbo 2016 och var 5:a året innan som 5-åring. Felfria rundor rakt igenom gav dessutom bonus. Maria och Fecybelle var också placerade i Elmia-finalen 2016. Målet för 2017 är 7-årschampionatet. Utöver dessa sysslor är Maria även ryttarrepresentant i FEI:s executive board, vilket innebär många olika uppdrag och resor som kräver sin tid och uppmärksamhet under året. Därtill är hon även Radiosportens expertkommentator och bevakar tillsammans med Christian Olsson alla stora tävlingar så som VM, OS, EM, Göteborg Horse Show, Falsterbo m.m.

JOHANNA DUE-BOJE

Johanna, född 1989, har representerat Sverige som ungdomsryttare på ett flertal Europa- och Nordiska Mästerskap samt ett antal större internationella Grand Prix U25 tävlingar som Aachen, Falsterbo och Sweden International Horse Show. Under 2015 debuterade Johanna internationell Grand Prix som senior med vinst i GP Special i Odense samt en 3e plats i Nations Cup i Hickstead.

Johanna har under 5 år varit stationerad i Holland och erhållit en professionell ridutbildning som elev och beridare hos Anky van Grunsven (3-faldig olympisk guldmedaljör) och Sjef Jansen (förbundstränare Hollands landslag dressyr). Johanna erhöll 2009 Ulla Håkanssons Ajax stipendium och Nolatopriset (Båstad Kommuns mest framgångsrika idrottare)

Idag bedriver Johanna egen verksamhet, Due-Boje Dressage, på familjens anläggning Bäckaängsgård i Förslöv-Båstad, med god utveckling.

Där utbildar hon både hästar och ryttare på daglig basis.

 

BRUCE GOODIN

Bruce Goodin är tillsammans med sin fru Ulrika bosatt på Jonstorpsgården utanför Höganäs där de tillsammans driver företaget Goodin Sporthorses. Företaget förmedlar hopphästar till klienter som vill tävla i stora sammanhang. De utbildar även ryttare och hästar samt tävlar själva på hög nivå.
Bruce kommer från Nya Zeeland och har med deras landslag gjort fyra OS i rad, Barcelona, Sydney, Aten och Peking.