Kvalitetsprodukter för hästar sedan 1983

Unga ambassadörer

UNGA AMBASSADÖRER

UA_ellenh

ELLEN HIDGÅRD

Jag heter Ellen Hidgård, är 16 år gammal och tävlar på internationell nivå i dressyr. Jag har just nu en D-ponny som heter High Flying Top MG (ägs av Sanna Nilsson) och en häst som heter Winnie The Pooh (ägs av Eva Karlberg).
Mina främsta meriter har jag gjort med D-ponnyn Little Diamonds Doolittle som vi nyss sålt, tillsammans har vi tävlat flera NM och SM och vi har många internationella och nationella placeringar.
Jag är superglad och tacksam över mitt och Eclipse Biofarmabs samarbete!

UA_fannyk

FANNY KULLMYR

Mitt namn är Fanny Kullmyr, jag har två hästar, Vox Pop De Laulne och Conland G.
Vox Pop De Laulne (D-ponny) äger Kerstin Johansson, honom rider jag åt Kerstin. Tillsammans har vi hoppat ponny-Grand Prix i Falsterbo i år och i somras kom vi även 4:a på SM.
 Conland G (storhäst) äger jag själv, han har jag hoppat 120 på än så länge. Jag hoppas på en bra tid tillsammans, mitt mål med honom är juniormästerskap mm.
 Jag ser framemot ett långt och trevligt samarbete med Eclipse Biofarmab.

UA_filippac

FILIPPA CLAUSEN

Filippa Clausen heter jag och är 24 år. Jag är sedan ett par år tillbaka stationerad i Tyskland som beridare och har ridit för Johannes Ehning, brodern till den legendariske ryttaren Marcus Ehning. Här har jag ridit allt från unghästar till Grand Prix-hästar av hög kvalité, vilket varit otroligt lärorikt och inspirerande.

Numera rider jag för holländska Hank Melse Stables, vilket jag är otroligt glad och tacksam över och ser fram emot en spännande framtid med mina nya hästar här, där huvudsakliga fokus kommer vara tävling för min del. Jag har även en häst med mig från Sverige som jag hittills har hunnit ta en del Grand Prix-placeringar med och vår största merit är placering i U25 Turnier der Sieger i Münster. Mina kortsiktiga mål är nu att debutera internationell S*** (150).

Jag har två motto som jag slaviskt lever efter och de är; Never give up! & Your only limit is you! Med dom två ordspråken är det svårt att misslyckas med sina drömmar och mål!

UA_Hugo

HUGO FRITZSCHE

Jag heter Hugo Fritzsche och bor på en liten hästgård utanför Halmstad med min familj. På dagarna pluggar jag på ett idrottsgymnasium och spenderar resten av timmarna i stallet och på hästarna. Min bästa häst Up and Away, e. Colman-Mytens, som jag nyligen förlorade i en trafikolycka, startade jag 140 på och fick flertalet felfria 135-starter. Vi var kvalade till junior-SM nu i november och målet var även att rida Morgondagens Vinnare i Scandinavium. Just nu har jag lite hästar hemma som jag rider åt andra, varav en fyraåring e. Haarlem-Condor M som jag planerar rida i Falsterbo nästa sommar. Vår egen plan är att snart investera i en ny häst som jag tillsammans med kan ta mig tillbaka till de större tävlingarna.

Jag har hästar i huvudet i stort sett dygnet runt och brinner verkligen för hästar och hoppning. För att ständigt utvecklas försöker jag alltid att lära mig nya saker och gillar när man kan göra träningen och förberedelserna bättre och bättre. I satsningen mot toppen får jag mycket stöd och hjälp av mina tränare Amanda Ericsson och Rickard Rådås.

UA_jacobl

JACOB LUNDBERG

 

Hej! Mitt namn är Jacob Lundberg, 19 år, från Halmstad. Jag har fått möjligheten att bli uttagen till att medverka i Eclipse Biofarmabs projekt för unga ryttare, kallat ”Unga Ambassadörer” något jag är väldigt glad, nyfiken och förväntansfull över.

Vid 6 års ålder började jag min karriär och tog mig från ridskola till ponny-SM. Någonstans på väg uppåt i klasserna medverkade jag i tv-programmet Ponnyakuten 2, något som både var fantastiskt kul och lärorikt! På gymnasiet läste jag Naturvetenskap och nu några månader efter studenten arbetar jag i en matvarubutik. När jag inte jobbar är jag i stallet så länge och mycket jag kan, ridsporten är min stora passion. Min häst heter Nottage Hill (SWB) val. brun, född. -06 e. Guido, ue. Chess. Han är en positiv och arbetsam kille som alltid vill göra sitt bästa, under året har vi gjort bra resultat i 120/125 samt debuterat 130. Nu siktar vi vidare mot högre höjder och detta tillsammans med Eclipse Biofarmab, något jag tror kommer att hjälpa oss på vägen att nå målen. Jag är som sagt glad, förväntansfull och nyfiken på vad det här samarbetet har att ge.

 

Hälsningar Jacob

UA_lovah

LOVA HIDGÅRD

Mitt namn är Lova Hidgård och jag är 14 år. Jag bor på en gård utanför Halmstad. Jag har en ponny som heter Attyrory Pearl som jag tävlar hoppning upp till MSVB med. Vi har tävlat SM, Baltic och många andra stora tävlingar med fina placeringar och vinster!

Just ni rider jag också en ponny vid namn Aramos Luxor, en 7-årig hingst som jag ska utbilda, träna och tävla under ett halvårs tid.

 

ua_thelma

THELMA STJERNBERG

Hej! Jag heter Thelma Stjernberg jag är 14 år gammal. Jag skulle beskriva mig själv som en glad och positiv tjej med en stor vinnarskalle och kämparglöd! Jag har ridit hela mitt liv och fick min första häst när jag var 4.
Den jag lärt mig rida på mest är min förra B-ponny som heter Olle som vi nu har sålt till en annan liten tjej.
Olle tävlade jag upp till LA. Jag har idag två ponnys, en C- och en D-ponny. Min C-ponny heter Ballinaclogh Holly och kallas för Holly, hon är 11 år gammal och henne har jag haft i drygt 2 år. Jag vann lilla rundan på SM ute 2016 och kom 3:a i Sverigeponnyn 2017 i ett fullsatt Skandinavium.
Med Holly har jag placeringar upp till MSVA, vi har också varit med i utomhus-SM där jag slutade på en 12:e plats totalt. Jag har även tävlat internationellt med Holly med en 5:e plats som bäst hittills.
Min D-ponny heter Quessada de la Roque men kallas för Connie eller Queen Q, Connie har jag inte haft så länge, ca 3 månader, men vi har redan hunnit kvala till MSVB. Connie är 13 år och kommer från Frankrike men vi köpte henne från England. Mitt mål med henne detta året är att lära känna henne och kvala MSVA, men till nästa år vill jag kunna tävla internationellt samt SM och det häftigaste hade varit att tävla större mästerskap! Jag är väldigt tacksam över att vara med i Eclipse Biofarmabs team och tycker det ska bli väldigt spännande!

Top