Välj en sida

UNGA AMBASSADÖRER

Att aktivt sponsra verksamma inom hästsport är viktigt för Eclipse Biofarmab. Samarbetet med våra ryttare, både proffs och amatörer, innebär att de använder våra produkter i sitt dagliga arbete och vi får i vår tur ta del av deras synpunkter som är värdefulla för oss i vårt utvecklingsarbete. Vi är mycket stolta och glada över samarbetet med alla våra ryttare – de gör ett fantastiskt arbete.

AMANDA LINDHOLM

Jag heter Amanda Lindholm, är 14 år och bor på en hästgård utanför Stockholm. Jag tävlar tillsammans med min D-ponny Holly’s Cerwin RP 175 på internationell nivå i ponnydressyr. Vi ingår i svenska ponnylandslagets spetstrupp. Utöver min ponny Cerwin har jag en snart 7-årig D-ponny samt en lika gammal storhäst som jag hoppas kunna tävla framgångsrikt med i framtiden. Mina främsta meriter är SM silver på C-ponny 2016, Lag-SM silver 2016, 2:a på Elmia 2017, vinnare av SIHS ponnykür 2017 samt många placeringar och vinster nationellt och internationellt. Jag är glad och tacksam över att fått bli en del av teamet Eclipse Biofarmab samt deras unga ambassadörer och ser fram emot ett roligt samarbete.

ELLEN HIDGÅRD

Jag heter Ellen Hidgård, är 16 år gammal och tävlar på internationell nivå i dressyr. Jag rider just nu Winnie The Pooh, en häst som ägs av Eva Karlberg. Med ”Nalle” satsar jag på internationell nivå som juniorryttare! Förhoppningsvis kommer det också under året utökning till stallet i form av en yngre häst!

Några av mina meriter är lag-NM silver 2016 och 2017, lag-SM guld 2017 och massor av internationella och nationella vinster och placeringar! Jag är superglad och tacksam över att Eclipse Biofarmab vill vara en del av mitt team!

FANNY KULLMYR

Mitt namn är Fanny Kullmyr och jag har tre hästar, Vox Pop De Laulne, Annaghmore Beach Babe och Conland G. Vox Pop De Laulne (D-ponny) äger Kerstin Johansson, honom rider jag åt Kerstin. Tillsammans har vi hoppat ponny-Grand Prix i Falsterbo två gånger, tagit SM-guld 2017 i lag, blivit 4:a på SM 2017, hoppat ett flertal Nations Cup, blivit 2:a i Grand Prix i Lier 2018 och även blivit uttagna till EM 2018. Annaghmore Beach Babe rider jag för Linnea & Karin Persson. Henne har jag hoppat upp till 130 med placeringar och nu ska hon säljas. Conland G (storhäst) äger jag själv, han har jag hoppat 120 på än så länge. Jag hoppas på en bra tid tillsammans, mitt mål med honom är juniormästerskap mm. Jag ser framemot ett långt och trevligt samarbete med Eclipse Biofarmab.

HUGO FRITZSCHE

Jag heter Hugo Fritzsche och bor på en liten hästgård utanför Halmstad med min familj. På dagarna pluggar jag på ett idrottsgymnasium och spenderar resten av timmarna i stallet och på hästarna. Min bästa häst Up and Away, e. Colman-Mytens, som jag nyligen förlorade i en trafikolycka, startade jag 140 på och fick flertalet felfria 135-starter. Vi var kvalade till junior-SM nu i november och målet var även att rida Morgondagens Vinnare i Scandinavium. Just nu har jag lite hästar hemma som jag rider åt andra, varav en fyraåring e. Haarlem-Condor M som jag planerar rida i Falsterbo nästa sommar. Vår egen plan är att snart investera i en ny häst som jag tillsammans med kan ta mig tillbaka till de större tävlingarna.

Jag har hästar i huvudet i stort sett dygnet runt och brinner verkligen för hästar och hoppning. För att ständigt utvecklas försöker jag alltid att lära mig nya saker och gillar när man kan göra träningen och förberedelserna bättre och bättre. I satsningen mot toppen får jag mycket stöd och hjälp av mina tränare Amanda Ericsson och Rickard Rådås.

KIM GUDMUNDSSON

Nu har jag fått möjligheten att vara en del utav Eclipse Biofarmabs team och ser verkligen fram emot det. Mitt namn är Kim Gudmundsson, jag är född -03 och mitt hjärta tillhör hästarna. Borris de Janeiro och Azelma är namnen på mina hästar som jag har i nuläget här hemma i Skåne.

Eiro (Borris de Janeiro) är en vallack på 145 cm i mankhöjd och med honom tävlar jag upp till 125 cm men vi siktar mot toppen. Jag och Eiro har deltagit i två SM och ska snart starta ett tredje om några veckor. Eiro är 9 år och vi tog hem honom från Irland när han var 7 år.

Zemlan (Azelma) är en storhäst som hoppar fantastiskt fint och med henne har jag startat upp till 120 cm felfritt. Zemlan är ett 13 årigt sto som kommer från Holland och är efter Guidam – Ramiro Z.

Tävlandet är ett väldigt roligt moment tycker jag men att se hästars framsteg, både den tekniska färdigheten men även den personliga utvecklingen, är det som intresserar mig mest.

 

LOVA HIDGÅRD

Mitt namn är Lova Hidgård och jag är 14 år. Jag bor på en gård utanför Halmstad. Jag har en ponny som heter Attyrory Pearl som jag tävlar hoppning upp till MSVB med. Vi har tävlat SM, Baltic och många andra stora tävlingar med fina placeringar och vinster!

Just ni rider jag också en ponny vid namn Aramos Luxor, en 7-årig hingst som jag ska utbilda, träna och tävla under ett halvårs tid.

MOA BEHRENS

Jag heter Moa Behrens och är 13 år. Jag bor i Västerås på en stor hästgård tillsammans med mamma, pappa och lillasyster Alva. Jag har ridit sen jag var 2 år och fick min första ponny när jag var 9 år. I mitt stall har jag nu 3 st D-ponnys. Shravgh Boy – kallas Charlie. Med Charlie har jag varit placerad i flera SM, ha flera placeringar i MSVA, vunnit Majpokalen 2017 & vunnit Folksam Ponny Cup 2017. Charlie är en riktigt häftig ponny ! Min andra ponny heter Springhill Bommerang – kallas Boomer. Han är en talangfull kille med enorm kapacitet. Han debuterade MSVA under 2017 och var placerad i sin debut. Han var med i svenska laget som vann på Baltic Cup i Flyinge. Min tredje ponny, som är yngst heter Latoon Prince – kallas Totte. Han vann sin debut i MSVB och är färdigkvalad MSVA. Han har en fantastisk bakbensteknik.

Mitt mål 2018 är att rida mästerskap på D-ponny och såklart ha jättekul under resans gång ! Tack för att jag får möjligheten att vara med i ert fina Team !

THELMA STJERNBERG

Hej! Jag heter Thelma Stjernberg jag är 14 år gammal. Jag skulle beskriva mig själv som en glad och positiv tjej med en stor vinnarskalle och kämparglöd! Jag har ridit hela mitt liv och fick min första häst när jag var 4. Den jag lärt mig rida på mest är min förra B-ponny som heter Olle som vi nu har sålt till en annan liten tjej.

Olle tävlade jag upp till LA. Jag har idag två ponnys, en C- och en D-ponny. Min C-ponny heter Ballinaclogh Holly och kallas för Holly, hon är 11 år gammal och henne har jag haft i drygt 2 år. Jag vann lilla rundan på SM ute 2016 och kom 3:a i Sverigeponnyn 2017 i ett fullsatt Skandinavium. Med Holly har jag placeringar upp till MSVA, vi har också varit med i utomhus-SM där jag slutade på en 12:e plats totalt. Jag har även tävlat internationellt med Holly med en 5:e plats som bäst hittills. Min D-ponny heter Quessada de la Roque men kallas för Connie eller Queen Q, Connie har jag inte haft så länge, ca 3 månader, men vi har redan hunnit kvala till MSVB. Connie är 13 år och kommer från Frankrike men vi köpte henne från England. Mitt mål med henne detta året är att lära känna henne och kvala MSVA, men till nästa år vill jag kunna tävla internationellt samt SM och det häftigaste hade varit att tävla större mästerskap! Jag är väldigt tacksam över att vara med i Eclipse Biofarmabs team och tycker det ska bli väldigt spännande!