Kvalitetsprodukter för hästar sedan 1983

Unga ambassadörer

UNGA AMBASSADÖRER

UA_ellenh

ELLEN HIDGÅRD

Jag heter Ellen Hidgård, är 16 år gammal och tävlar på internationell nivå i dressyr. Jag har just nu en D-ponny som heter High Flying Top MG (ägs av Sanna Nilsson) och en häst som heter Winnie The Pooh (ägs av Eva Karlberg).
Mina främsta meriter har jag gjort med D-ponnyn Little Diamonds Doolittle som vi nyss sålt, tillsammans har vi tävlat flera NM och SM och vi har många internationella och nationella placeringar.
Jag är superglad och tacksam över mitt och Eclipse Biofarmabs samarbete!

UA_fannyk

FANNY KULLMYR

Mitt namn är Fanny Kullmyr, jag har två hästar, Vox Pop De Laulne och Conland G.
Vox Pop De Laulne (D-ponny) äger Kerstin Johansson, honom rider jag åt Kerstin. Tillsammans har vi hoppat ponny-Grand Prix i Falsterbo i år och i somras kom vi även 4:a på SM.
 Conland G (storhäst) äger jag själv, han har jag hoppat 120 på än så länge. Jag hoppas på en bra tid tillsammans, mitt mål med honom är juniormästerskap mm.
 Jag ser framemot ett långt och trevligt samarbete med Eclipse Biofarmab.

UA_filippac

FILIPPA CLAUSEN

Filippa Clausen heter jag och är 24 år. Jag är sedan två år tillbaka stationerad i Tyskland som beridare och arbetar för Johannes Ehning showjumpers, brodern till den legendariske ryttaren Marcus Ehning. Här rider jag allt från unghästar till Grand Prix-hästar av hög kvalité, vilket är otroligt lärorikt och inspirerande. Jag har även en häst med mig från Sverige som jag hittills har hunnit ta GP-placeringar med och kvalat in till U25 i Turnier der Sieger i Münster. Mina kortsiktiga mål är att debutera S*** (150) och jag har även min första internationella tävling planerad.

Jag har två motto som jag slaviskt lever efter och de är; Never give up! & Your only limit is you! Med dom två ordspråken är det svårt att misslyckas med sina drömmar och mål!

UA_Hugo

HUGO FRITZSCHE

Jag heter Hugo Fritzsche och bor på en liten hästgård utanför Halmstad med min familj. På dagarna pluggar jag på ett idrottsgymnasium och spenderar resten av timmarna i stallet och på hästarna. Min bästa häst Up and Away, e. Colman-Mytens, som jag nyligen förlorade i en trafikolycka, startade jag 140 på och fick flertalet felfria 135-starter. Vi var kvalade till junior-SM nu i november och målet var även att rida Morgondagens Vinnare i Scandinavium. Just nu har jag lite hästar hemma som jag rider åt andra, varav en fyraåring e. Haarlem-Condor M som jag planerar rida i Falsterbo nästa sommar. Vår egen plan är att snart investera i en ny häst som jag tillsammans med kan ta mig tillbaka till de större tävlingarna.

Jag har hästar i huvudet i stort sett dygnet runt och brinner verkligen för hästar och hoppning. För att ständigt utvecklas försöker jag alltid att lära mig nya saker och gillar när man kan göra träningen och förberedelserna bättre och bättre. I satsningen mot toppen får jag mycket stöd och hjälp av mina tränare Amanda Ericsson och Rickard Rådås.

UA_jacobl

JACOB LUNDBERG

Mitt namn är Jacob Lundberg, en 19-årig kille från Halmstad. Jag har fått möjligheten att bli uttagen till att medverka i Eclipse Biofarmabs projekt för unga ryttare, kallat ”Unga Ambassadörer”, något jag är väldigt glad, nyfiken och förväntansfull över. Jag började min karriär vid 6 års ålder och tog mig från ridskola till ponny-SM. Någonstans där emellan medverkade jag i TV-programmet Ponnyakuten säsong 2, något som var fantastiskt kul och lärorikt! På gymnasiet läste jag Naturvetenskap och nu såhär två månader efter studenten extraknäcker jag lite i kassan på en matvarubutik.

När jag inte jobbar är jag i stallet så länge och mycket jag kan, jag står uppstallad på Bäckatorp gård, en otroligt vacker gård med alla tänkbara faciliteter. Kanske bäst av allt är att min tränare Niclas Haking är baserad här. Niclas har gjort ovärderligt mycket för mig och min häst Nottage Hill (SWB) val. brun, född. -06 e. Guido, ue. Chess. ”Notte” är en positiv och arbetsam kille som alltid vill göra sitt bästa, under detta året som han nu varit i min ägo så har fokus legat på att göra honom stark och att jag ska hitta jämnheten i min egen ridning. Under våren har vi gjort bra resultat i 120/125 samt debuterat 130. Och vi var inte heller speciellt långt ifrån Falsterbo i poängjakten till Amatör Touren. Nu siktar vi vidare mot nästa nivå(er) och detta tillsammans med Eclipse Biofarmab, något jag tror kommer att hjälpa min fina häst på vägen att nå målen, samtidigt som jag själv kommer att lära mig otroligt mycket om fodertillskott.

Jag använder/ har använt mig av Eclipse Biofarmabs Bioglucomin Competition, loppfrön, linfröolja och framförallt Arnika Gel och är väldigt nöjd med resultaten. Jag är som sagt glad, förväntansfull och nyfiken på vad det här samarbetet har att ge.
Hälsningar Jacob

UA_lovah

LOVA HIDGÅRD

Mitt namn är Lova Hidgård och jag är 14 år. Jag bor på en gård utanför Halmstad. Jag har en ponny som heter Attyrory Pearl som jag tävlar hoppning upp till MSVB med. Vi har tävlat SM, Baltic och många andra stora tävlingar med fina placeringar och vinster!

Just ni rider jag också en ponny vid namn Aramos Luxor, en 7-årig hingst som jag ska utbilda, träna och tävla under ett halvårs tid.

 

Top