Välj en sida

UNGA AMBASSADÖRER

Att aktivt sponsra verksamma inom hästsport är viktigt för Eclipse Biofarmab. Samarbetet med våra ryttare, både proffs och amatörer, innebär att de använder våra produkter i sitt dagliga arbete och vi får i vår tur ta del av deras synpunkter som är värdefulla för oss i vårt utvecklingsarbete. Vi är mycket stolta och glada över samarbetet med alla våra ryttare – de gör ett fantastiskt arbete.

AMANDA LINDHOLM

Jag heter Amanda Lindholm, är 14 år och bor på en hästgård utanför Stockholm. Jag tävlar tillsammans med min D-ponny Holly’s Cerwin RP 175 på internationell nivå i ponnydressyr. Vi ingår i svenska ponnylandslagets spetstrupp. Utöver min ponny Cerwin har jag en snart 7-årig D-ponny samt en lika gammal storhäst som jag hoppas kunna tävla framgångsrikt med i framtiden. Mina främsta meriter är SM silver på C-ponny 2016, Lag-SM silver 2016, 2:a på Elmia 2017, vinnare av SIHS ponnykür 2017 samt många placeringar och vinster nationellt och internationellt. Jag är glad och tacksam över att fått bli en del av teamet Eclipse Biofarmab samt deras unga ambassadörer och ser fram emot ett roligt samarbete.

MOA BEHRENS

Jag heter Moa Behrens och är 13 år. Jag bor i Västerås på en stor hästgård tillsammans med mamma, pappa och lillasyster Alva. Jag har ridit sen jag var 2 år och fick min första ponny när jag var 9 år. I mitt stall har jag nu 3 st D-ponnys. Shravgh Boy – kallas Charlie. Med Charlie har jag varit placerad i flera SM, ha flera placeringar i MSVA, vunnit Majpokalen 2017 & vunnit Folksam Ponny Cup 2017. Charlie är en riktigt häftig ponny ! Min andra ponny heter Springhill Bommerang – kallas Boomer. Han är en talangfull kille med enorm kapacitet. Han debuterade MSVA under 2017 och var placerad i sin debut. Han var med i svenska laget som vann på Baltic Cup i Flyinge. Min tredje ponny, som är yngst heter Latoon Prince – kallas Totte. Han vann sin debut i MSVB och är färdigkvalad MSVA. Han har en fantastisk bakbensteknik.

Mitt mål 2018 är att rida mästerskap på D-ponny och såklart ha jättekul under resans gång ! Tack för att jag får möjligheten att vara med i ert fina Team !

THELMA STJERNBERG

Hej! Jag heter Thelma Stjernberg jag är 14 år gammal. Jag skulle beskriva mig själv som en glad och positiv tjej med en stor vinnarskalle och kämparglöd! Jag har ridit hela mitt liv och fick min första häst när jag var 4. Den jag lärt mig rida på mest är min förra B-ponny som heter Olle som vi nu har sålt till en annan liten tjej.

Olle tävlade jag upp till LA. Jag har idag två ponnys, en C- och en D-ponny. Min C-ponny heter Ballinaclogh Holly och kallas för Holly, hon är 11 år gammal och henne har jag haft i drygt 2 år. Jag vann lilla rundan på SM ute 2016 och kom 3:a i Sverigeponnyn 2017 i ett fullsatt Skandinavium. Med Holly har jag placeringar upp till MSVA, vi har också varit med i utomhus-SM där jag slutade på en 12:e plats totalt. Jag har även tävlat internationellt med Holly med en 5:e plats som bäst hittills. Min D-ponny heter Quessada de la Roque men kallas för Connie eller Queen Q, Connie har jag inte haft så länge, ca 3 månader, men vi har redan hunnit kvala till MSVB. Connie är 13 år och kommer från Frankrike men vi köpte henne från England. Mitt mål med henne detta året är att lära känna henne och kvala MSVA, men till nästa år vill jag kunna tävla internationellt samt SM och det häftigaste hade varit att tävla större mästerskap! Jag är väldigt tacksam över att vara med i Eclipse Biofarmabs team och tycker det ska bli väldigt spännande!