OM ECLIPSE BIOFARMAB


Utvecklat i eget labb och tillverkat i Sverige

Eclipse Biofarmab är ett svenskt varumärke som utvecklar och producerar fodertillskott och hästvårdsprodukter i Hishult utanför Laholm i södra Halland sedan 1983. Sortimentet är anpassat till såväl amatörer som proffs. Vi strävar alltid efter så lite tillsatser som möjligt i våra produkter och tillsätter socker, endast där det är nödvändigt. 

Ett komplett sortiment

Vi erbjuder ett komplett sortiment av produkter för hästars välmående och prestation. Totalt ingår över 140 produkter i sortimentet som ständigt är under utveckling. Sortimentet till häst är uppdelat i tio kategorier för att man enkelt hitta rätt produkt. 

Utöver produkter till hästar har vi även ett sortiment till hund och katt med allt från produkter som tillför mineraler och vitaminer till produkter som hjälper leder, muskler, mage och temperament.

Produkterna finns idag hos ca 950 återförsäljare i Norden och här på vår hemsida finns mycket information och kunskap samt uppdateringar om nyheter.

Produktutveckling

Vi jobbar intensivt med fortsatt utveckling där hästen står i ständig fokus och med insikten att varje häst är unik. Samarbetet med proffs såväl som amatörer är utgångspunkten för vår lyckade produktutveckling inom häst, husdjur och lantbruk. Ett exempel på en stor produktframgång under 2000-talet är glukosaminprodukten Bioglucomin som finns för häst, hund och katt.

Get news and information first!